Gå til innhold

rødvin i saus når en er gravid?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Dette er sikkert et dustespørsmål, men jeg skal lage kalkunsaus i dag som har nesten 1 liter rødvin i seg, jeg mener at alkoholen forsvinner med en gang ved oppkok?

Skrevet

Alkoholen koker bort men smaken sitter igjen....

Skrevet

Den blir jo redusert, så kan ikke tro at det e noe problem:)

Skrevet

Ittno problem nei, men ikke hold hodet like over gryta og snus inn duften like etter vinen er tilsatt.. da blir du rimelig susen i hodet noen sekunder!!

(Ja, jeg har prøvd det...skulle dampe noen blåskjell i hvitvin og skulle liksom lunkte på herligheten... måtte nesten sette meg ned :D Tanketom noen ganger... ;)

Skrevet

Alkohol fordamper ved 60-70 grader =)

Skrevet

Bra, det var det jeg mente. Ikke greit å være hysterisk :D

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...