husmus &2 Skrevet 28. november 2009 #1 Skrevet 28. november 2009 Dette er sikkert et dustespørsmål, men jeg skal lage kalkunsaus i dag som har nesten 1 liter rødvin i seg, jeg mener at alkoholen forsvinner med en gang ved oppkok?
Dronningen! Skrevet 28. november 2009 #2 Skrevet 28. november 2009 Alkoholen koker bort men smaken sitter igjen....
Mrs.HvorErNøkleneMine? Skrevet 28. november 2009 #3 Skrevet 28. november 2009 Den blir jo redusert, så kan ikke tro at det e noe problem:)
mammatetogansketette:)) Skrevet 28. november 2009 #4 Skrevet 28. november 2009 Ittno problem nei, men ikke hold hodet like over gryta og snus inn duften like etter vinen er tilsatt.. da blir du rimelig susen i hodet noen sekunder!! (Ja, jeg har prøvd det...skulle dampe noen blåskjell i hvitvin og skulle liksom lunkte på herligheten... måtte nesten sette meg ned Tanketom noen ganger...
Mamma'n til blomsterbarna=) Skrevet 28. november 2009 #5 Skrevet 28. november 2009 Alkohol fordamper ved 60-70 grader =)
husmus &2 Skrevet 28. november 2009 Forfatter #6 Skrevet 28. november 2009 Bra, det var det jeg mente. Ikke greit å være hysterisk
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå