Gå til innhold

rødvin i saus når en er gravid?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Dette er sikkert et dustespørsmål, men jeg skal lage kalkunsaus i dag som har nesten 1 liter rødvin i seg, jeg mener at alkoholen forsvinner med en gang ved oppkok?

Fortsetter under...

Skrevet

Alkoholen koker bort men smaken sitter igjen....

Skrevet

Den blir jo redusert, så kan ikke tro at det e noe problem:)

Skrevet

Ittno problem nei, men ikke hold hodet like over gryta og snus inn duften like etter vinen er tilsatt.. da blir du rimelig susen i hodet noen sekunder!!

(Ja, jeg har prøvd det...skulle dampe noen blåskjell i hvitvin og skulle liksom lunkte på herligheten... måtte nesten sette meg ned :D Tanketom noen ganger... ;)

Skrevet

Alkohol fordamper ved 60-70 grader =)

Skrevet

Bra, det var det jeg mente. Ikke greit å være hysterisk :D

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...