Anonym bruker Skrevet 20. november 2009 #1 Skrevet 20. november 2009 Eller blir den ødelagt da? Tusen takk for hjelp!
Anonym bruker Skrevet 20. november 2009 #2 Skrevet 20. november 2009 Du kan la den stå, det går helt fint Bare husk å røre i den i morgen tidlig:)
petite fleur Skrevet 20. november 2009 #3 Skrevet 20. november 2009 Vaflene blir faktisk bedre om du lager røra dagen før. Jeg har nettopp stekt meg en vaffel av gårsdagens røre, og den var mye mer smakfull enn de vi stekte i går:-) Nam!
pitbull Skrevet 20. november 2009 #4 Skrevet 20. november 2009 det er jo da vaflene blir best=) det går helt fint
Anonym bruker Skrevet 20. november 2009 #5 Skrevet 20. november 2009 Jeg er ikke HI, men lurer på: hvorfor er det slik egentlig? At vaffelrør smaker bedre når det lages dagen før. Er det fordi ingrediensene har fått blanda seg godt over natten?
Anonym bruker Skrevet 20. november 2009 #6 Skrevet 20. november 2009 Fordi mel trekker til seg veske langsomt, og jo lengre røren får svelle jo "fyldigere" smak får vaflene, fordi vesken på en måte er mer inni melet:) hehe, ikke verdens beste forklaring, men tror det er derfor...
Anonym bruker Skrevet 20. november 2009 #7 Skrevet 20. november 2009 Joda, jeg skjønte veldig godt forklaringen din Lærer alltid noe nytt hver dag
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå