Gå til innhold

Kan jeg varme opp og spise


Anbefalte innlegg

Skrevet

kyllingsuppe jeg laget fra bunn av på lørdags morgen? Eller må jeg kaste den?

Skrevet

Ja den kan du bare spise hvis du føler for å brøle i Porsgrunn porselen i kveld...

Skrevet

Okay? Ble ikke smartere, egentlig.

Skrevet

Har den stått kaldt? I så tilfelle er det ikke noe problem. Holder seg lenge da!

Hvis den har stått ute ville jeg ikke spist den...

Skrevet

en har stått i kjøleskapet hele tiden :)

Skrevet

Jeg ville ha spist både i dag og kanskje senest i morgen, hvis den har stått i kjøleskapet hele tiden:)

Skrevet

Det hadde jeg gjort. Du blir ikke dårlig av det...

Skrevet

Tusen takk, girls :)

 

Da blir det kyllingsuppe og foccacia til lunch på moi :)

 

Blir jeg dårlig, så er det verdt det :)

Skrevet

Så lenge mat står kaldt under lagring og ble laget på ordentlig måte i utgangspunktet (dvs hygienen på kjøkkenet i behold etc) er det ingenting i veien for å spise rester som har stått i kjøleskapet. Selv skal vi ha fiskegratengrester idag, laget for 5 dager siden. Har aldri opplevd å bli dårlig av mat som er avkjølt etter tillaging og deretter satt i kjøleskapet.

 

Vi kaster altfor mye mat for i dette samfunnet. Det er heller ikke farlig å drikke melk som er 2 dager over datoen etc.

 

Men akkurat nå som jeg er gravid, holder jeg meg unna påleggspakker med ferskpålegg som nærmer seg utgangsdato/har vært åpnet lenge pga fare for oppvekst av listeria (mn sikkert sjelden det skjer).

Skrevet

seriøøøst, skal du spise mat som er 5 dager gammel? du vet vel det at mat blir veldi fort gammel selv om den står i kjøleskap...står maten på ovnen i romtemp. er det opphoping av bakterier bare etter en time, og tenk deg hva som finnes i middagen din etter 5 dager i kjøleskap? mohahah..grisete kaller man sånt...

 

men tilbake til deg med kyllingsuppa..du kan sikkert trygt spise den

Skrevet

Blir ikke syke av sånt. Ingen her i huset har hat omgangssyke eller kastet opp av andre grunner på over et år og vi spiser restemat som har stått i kjøleskapet innpå en uke stadig vekk. Vi har et kaldt kjøleskap og varmer selvfølgelig maten skikkelig opp igjen, men vi er ikke redde for rester. Spiser til og med mye mat som har gått ut på dato vi uten å bli syke.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...