Anonym bruker Skrevet 13. november 2009 #1 Skrevet 13. november 2009 For 4 pers 3dl ris 350-400gr hvitkål 1 gul lök vitlök (etter smak) 1 röd paprika 2 boks tunfisk i olje 4 egg sweet chili saus Kok risen som anvist på pakken. Strimle lök og hvitkål og fres i panna i litt olje i en stor panna. Tilsett strimlet paprika og la det putre i 15 min. Smak til med salt og pepper. Tilsett tunfisken (la det renne av först) og kokt ris. La det putre ytterligere 5-10 min. Visp sammen 4 egg og hell over. Rör rundt slik at alt blander seg vel. Server med en dasj sweet chili saus..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå