Gå til innhold

Okei, noen som vet nøyatig hvordan halal-slakting foregår?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Dyret skal tømmes for blod, dvs at man kutter halspulsåren (uten bedøvelse ja) og så tømmer man dyret for blod.

Ikke så veldig annerledes enn vår type slakting.

Selv om vår type slakting kanskje kan anses som en tanke mer humant. Om man kan omtale slakting som humant da....

Annonse

Optimalen er uten bedøvelse, men i Norge brukes det bedøvelse, fordi det er påbudt her. Så lenge dyret ikke dør, så er det okay.

 

Det er ikke noe annerledes enn feks hva samene har gjort i alle år, de sjekter også reinene.

 

Det er mange viktige poenger før man kommer så langt som til slakten også, feks skal dyret vokse opp lykkelig, de skal ikke leve trangt, de skal ikke se andre dyr bli slaktet... Og så kan man slakte dem, ved å punktere halspulsåren, og snitte fort, sånn at dyret dør umiddelbart, og så skyndte seg å henge dyret opp.

 

Samme som Kosher-slakt egentlig.

 

 

Det er sånn info jeg er ute etter...hvordan gjør de det i Norge?

Er det noen her som har sett, eller kjenner noen som jobber med det?

 

Jeg vet jo sånn ca hvordan det foregår..jeg er for øvrig vegeterianer.

hi

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...