Gå til innhold

Glasur - på varm eller kald kake?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tar jeg glasuren på sjokoladekaka når den er varm, eller venter jeg til den blir kald?

Skrevet

Kald. Har du den på varm kake smelter den bare ned i kaka.

Gjest amandine
Skrevet

Lunken;) Hvis den er for varm smelter glasuren helt nedi kaken, er kaken helt kald blir den vanskelig å bre på. Jeg pleier å ha den bittelitt varmere enn lunken, prikke kaken med en gaffel og bre glasuren over. Da trekker den litt ned men ikke for mye. Lykke til!

Skrevet

Ja det er sant, mente ikke KALD som i kjøleskapskald jeg heller, mente vel "avkjølt/lunken" i grunnen ;)

Skrevet

Flott, tusen takk for svar! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...