trillelille Skrevet 8. november 2009 #1 Skrevet 8. november 2009 Tar jeg glasuren på sjokoladekaka når den er varm, eller venter jeg til den blir kald?
MintCondition Skrevet 8. november 2009 #2 Skrevet 8. november 2009 Kald. Har du den på varm kake smelter den bare ned i kaka.
Gjest amandine Skrevet 8. november 2009 #3 Skrevet 8. november 2009 Lunken;) Hvis den er for varm smelter glasuren helt nedi kaken, er kaken helt kald blir den vanskelig å bre på. Jeg pleier å ha den bittelitt varmere enn lunken, prikke kaken med en gaffel og bre glasuren over. Da trekker den litt ned men ikke for mye. Lykke til!
MintCondition Skrevet 8. november 2009 #4 Skrevet 8. november 2009 Ja det er sant, mente ikke KALD som i kjøleskapskald jeg heller, mente vel "avkjølt/lunken" i grunnen
trillelille Skrevet 8. november 2009 Forfatter #6 Skrevet 8. november 2009 Flott, tusen takk for svar!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå