MamaCita81 Skrevet 7. november 2009 #1 Del Skrevet 7. november 2009 Jeg har født nr to for tre mnd siden å jeg trenger å komme med ned en del kilo å jeg synes det er så vanskelig er 162 høy å veier 82kilo, men før jeg ble gravid så spiste jeg en kopp med havregryn med melk og rosiner til frokost, men når jeg begynner på det igjen så kommer jeg til å spise det til kvelds oxo. har lest en del steder at det er godt med kanel til. kan man bruke det til varmt og kaldt?? hvor sunt er det?? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140943691-hvordan-lager-man-havregryngr%C3%B8t/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
2nj♥ Skrevet 8. november 2009 #2 Del Skrevet 8. november 2009 Det er endel kcal i havregryn, rosiner og melk. Men om du lager havregrøt med ekstra lett eller skummet melk, evt vann, så blir det ganske lite kcal av det. 5 dl vann, evt melk (eller blanding) og 1,5 dl havregryn i kaserolle. Kok opp og la småkoke ca 4 min. Ha i litt salt til slutt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140943691-hvordan-lager-man-havregryngr%C3%B8t/#findComment-140945455 Del på andre sider Flere delingsvalg…
lindynatt Skrevet 8. november 2009 #3 Del Skrevet 8. november 2009 Jeg varmer melk i mikroen, rører inn havregryn og har litt frukt oppi, lettvint og greit. Rosiner er ganske så usunt, ebdre er bær ol, jeg bruker banan selv om det ikke er de sunneste... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140943691-hvordan-lager-man-havregryngr%C3%B8t/#findComment-140947136 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå