Anonym bruker Skrevet 7. november 2009 #1 Skrevet 7. november 2009 jeg får fint til å lage kjøpepizza i den, men om jeg lager med deig som er fersk, altså hjemmelaget bunn, så blir det jo ikke bra, for den setter seg jo alltid i bunnen av den steinplata??? hva gjør jeg feil?
Tommage♀♂ Skrevet 7. november 2009 #2 Skrevet 7. november 2009 Her er det omvendt. Hjemmelaget pizza blir kjempegod, men kjøpepizzaen renner over og svir seg fast i bunnen. Plata mi er helt svart. Jeg lager deig av mel, salt, gjær og lunkent vann. En ss olje i er også bra. Elter den GODT, sånn at det holder godt sammen. Har aldri opplevd at den setter seg i bunn
emmy99 Skrevet 7. november 2009 #3 Skrevet 7. november 2009 Du må strø på mel før du legge på pizzabunnen, da funker det superbra.. Melet kan bli litt brent, så husk på at det er lurt å ta av det brente for så å legge ny mel ved steking av neste pizza... Lykke til
Anonym bruker Skrevet 7. november 2009 #4 Skrevet 7. november 2009 lager deigen på samme måte som deg lenger opp her. ok, men da skal jeg huske det neste gang. men er jo endel mel på deigen da jeg legger den i.... ja,min plate er og nesten sort. HI
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå