Gjest Skrevet 5. november 2009 #1 Skrevet 5. november 2009 Kanskje et veldig teit spørsmål, men la gå.... Skal ha med kake på jobben. I oppskriften står det at kremen skal legges på kaken rett før servering. Holder den seg i kjøleskapet i en 6 timers tid ?
Gjest Sekretøsa Skrevet 5. november 2009 #2 Skrevet 5. november 2009 Ja, så lenge den er i kjøleskapet går det jo bra....
Gjest Skrevet 5. november 2009 #3 Skrevet 5. november 2009 Ok, så den vil ikke bli blaut eller noe ? Når jeg tenker meg om så står jo bløtkake i kjøleskapet en stund.....he he.....
Gjest Sekretøsa Skrevet 5. november 2009 #4 Skrevet 5. november 2009 Når jeg ksal ha det på kake, så pleier jeg å piske den litt opp før jeg tar den på.. Ja, den gjør jo gjerne det )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå