Mammaen til Isak Skrevet 5. november 2009 #2 Skrevet 5. november 2009 Trekke i vann?? Har jeg aldri gjort
Spente med nr 3 i vente... Skrevet 5. november 2009 Forfatter #3 Skrevet 5. november 2009 for å få kraft..
Gjest sug lut Skrevet 5. november 2009 #4 Skrevet 5. november 2009 Gjennomsteker ikke, men koker ut panna og lar dem trekke videre i kraften.
HTC Skrevet 5. november 2009 #5 Skrevet 5. november 2009 Jeg gjennomsteker kjøttkakene først og lar de så trekke i fløtesausen
prekæs Skrevet 5. november 2009 #6 Skrevet 5. november 2009 Stek dem først, gjennomstekt er ikke så nøye. Så lager du brun saus på gamle måten og legger kjøttkakene i og lar det trekke. Slik spares tid, da kraften går rett i sausen:)
erteposen + 4 Skrevet 5. november 2009 #7 Skrevet 5. november 2009 Trekke i vann? Det kan jo ikke bli kraft av kjøttdeig. De kan trekke ferdig i sausen i alle fall.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå