Fantasiløs m/ 2 vakre gutter Skrevet 1. november 2009 #1 Del Skrevet 1. november 2009 På julaften skal jeg jobbe fra 7-12.. Tenkte da å gjøre klar grøt så den kan stå i ovnen, slik at den er klar til å spises når jeg kommer hjem.. Men åssen skal jeg gjøre det? Bare lage vanlig 5 min risgrøt ferdig dagen før, sette i kjøleskap og så sette det i ovnen på svak varme når jeg drar? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140904357-hvordan-lage-gr%C3%B8t-i-ovnen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
vår baby Skrevet 1. november 2009 #2 Del Skrevet 1. november 2009 Hei. Tror det kalles dynegrøt. Mamma gjorde ofte dette. Tror du må koke opp vann og langkokt grøtris først. Du tar deretter å rører inn melka for så å sette heile gryta i ovnen. Tror den må stå noen timer i ovnen. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140904357-hvordan-lage-gr%C3%B8t-i-ovnen/#findComment-140904411 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 1. november 2009 #3 Del Skrevet 1. november 2009 Langkokt grøtris. Koke opp med vann. Ha i melken og gi den ett ordentlig oppkok(viktig). Sett den i ovnen til du skal bruke den(4-6 timer) Da varmer du opp, har i mer melk om du trenger det, eventuelt litt godt smør og vaniljesukker og salt til slutt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140904357-hvordan-lage-gr%C3%B8t-i-ovnen/#findComment-140904420 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fantasiløs m/ 2 vakre gutter Skrevet 1. november 2009 Forfatter #4 Del Skrevet 1. november 2009 Takk takk =) Står kanskje på den pakka med langkokt grøtris åssen det skal gjøres også..? Men hvor mange grader skal den stå på? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140904357-hvordan-lage-gr%C3%B8t-i-ovnen/#findComment-140904428 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 1. november 2009 #5 Del Skrevet 1. november 2009 Du kan sette den rett i kald ovn, men jeg bruker å forvarme den til ca.80 grader før jeg setter inn kjelen og slår så av ovenen. Den trenger ikke stå 4 timer heller, men det som er så kjekt er at den kan stå lenge mens man gjør noe helt annet hele dagen for så å ha ferdig middag når det er middagstid. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140904357-hvordan-lage-gr%C3%B8t-i-ovnen/#findComment-140904467 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fantasiløs m/ 2 vakre gutter Skrevet 1. november 2009 Forfatter #6 Del Skrevet 1. november 2009 Ahh.. Men da kan jeg lage det kvelden før, og så sette i kald ovn.. Og så gi et lite oppkok når jeg kommer hjem fra jobb kl 12 dagen etter? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140904357-hvordan-lage-gr%C3%B8t-i-ovnen/#findComment-140904474 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 1. november 2009 #7 Del Skrevet 1. november 2009 Jeg ville nok ikke latt den stå så lenge på grunn av melkebakteriene. Det kommer nok til å gå 13-15 timer fra du lager den da. Kok den heller opp på morgenen. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140904357-hvordan-lage-gr%C3%B8t-i-ovnen/#findComment-140904709 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fantasiløs m/ 2 vakre gutter Skrevet 1. november 2009 Forfatter #8 Del Skrevet 1. november 2009 Åh da må jeg stå opp kl 5 da jo.. Nei,da blir det heller en 5 min som jeg lager når jeg kommer hjem Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140904357-hvordan-lage-gr%C3%B8t-i-ovnen/#findComment-140904736 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå