:::) Frøken Velferdsrett Skrevet 29. oktober 2009 #2 Skrevet 29. oktober 2009 vi fryste alle våre kaker da jeg jobbet på bakeri. (altså om vi fikk en kake rett før helligdager osv som gjorde at den måtte kastes om vi ikke fryste den) og det gikk alltid flott. også marsipankaker og marsipanfigurer. men kaker med krem bruker laaaaang tid på å tine
Mrs. Bouquet Skrevet 29. oktober 2009 Forfatter #3 Skrevet 29. oktober 2009 Hva vil lang tid si? Når burde jeg ta den ut av frysen? Kaken skal spises lørdagsettermiddag, burde jeg heller la den stå i kjøleskapet? Må pynte den i kveld.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå