Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2009 #1 Skrevet 21. oktober 2009 Er det noen av dere som spiser det? Har en venninne som sier hun kan ta seg en bit i ny og ne, når hun skal steke kjøttdeig til middag osv. Hun har aldri blitt syk av det, men jeg synes kanskje det høres litt rart ut? Eller?
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2009 #2 Skrevet 21. oktober 2009 I og med at det flere ganger har forekommet e-coli i kjøttdeig, foretrekker jeg å spise den godt stekt.
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2009 #4 Skrevet 21. oktober 2009 det finnes jo en matrett med rå skjøttdeig, husker ikke navnet nå. men er rå kjøttdeig på brød, et rått egg og løk.
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2009 #5 Skrevet 21. oktober 2009 Jeg har også spist rå kjøttdeig, aldri blitt syk av det. Spiste det såklart ikke da jeg var gravid, pga toxo. Regner med jeg i tilfelle er immun mot det, siden jeg har spist det siden jeg var liten og så at mamma tok en bit, hehe.. Så jeg har sikkert hatt det en eller annen gang.
Himmel og hav Skrevet 21. oktober 2009 #6 Skrevet 21. oktober 2009 Om det er biff tartar du tenker på så er det IKKE rå kjøttdeig, men skrapet biffkjøtt - noe helt annet med tanke på kvalitet og bakterieinnhold.
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2009 #7 Skrevet 21. oktober 2009 Oh yeah.. Det glir rett ned. Har spist av pakka før kjøttdeigen har havna i panna i årevis. Mora mi gjør det samme. Vi har aldri blitt syke, men det er et godt poeng at kjøttdeig er et "dårlig" produkt å velge å spise rått...
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2009 #8 Skrevet 21. oktober 2009 Hehe, godt å se det er fler av oss. Spiser også litt av kjøttdeigpakka før den går i stekepanna. Mannen min syns det er litt ekkelt, men jeg syns det smaker så godt... Spiste IKKE rå kjøttdeig da jeg var gravid, forresten..
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2009 #9 Skrevet 21. oktober 2009 Mannen min og syns at det er ekkelt, så jeg prøver å la være når han står ved siden av. Sniker gjerne en bit av annet oksekjøtt og jeg altså..
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2009 #10 Skrevet 21. oktober 2009 mmm.. elsker rått kjøtt.. oksekjøtt vel og merke..både kjøttdeig og biff
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2009 #11 Skrevet 21. oktober 2009 En jeg kjente for noen år siden, laget biff tartar med kjøttdeig. Jeg smakte på bittelit, og ble så dårlig i magen.
Anonym bruker Skrevet 21. oktober 2009 #12 Skrevet 21. oktober 2009 Rått kjøtt, smaker det ikke blod? Blod har sånn metallikk lukt, og gjetter at det smaker det samme. Men hvordan smaker ellers rått kjøtt da?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå