Gjest Skrevet 20. oktober 2009 #1 Del Skrevet 20. oktober 2009 Holder på å lage lasange her og bruker normalt da å røre ut 2 halvtoppede ts med mørkt buljongpuler i vann, men nå er jeg tom for dette! Har buljongterninger da. Kan jeg bruke dette i stede og sånn ca hvor mye tilsvarer en terning i forhold til 1 ts? Er de små kjøttbuljongterningene jeg snakker om nå. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140842787-buljong-hjelp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 20. oktober 2009 #2 Del Skrevet 20. oktober 2009 Bruker alltid selv 2 buljongterninger når jeg lager lasagne.. Kan kanskje bli litt ekstra smak, men det kan du spe ut med bittelitt sukker eller melk. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140842787-buljong-hjelp/#findComment-140842923 Del på andre sider Flere delingsvalg…
♥♥mortil4♥♥ Skrevet 20. oktober 2009 #3 Del Skrevet 20. oktober 2009 Dersom du vanligvis bruker 2 toppede ts, så ville jeg brukt 2 terninger Tror ikke det blir for mye. (eller for lite) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140842787-buljong-hjelp/#findComment-140842939 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 20. oktober 2009 #4 Del Skrevet 20. oktober 2009 Jeg tok i 2, å får jeg håpe det smaker godt. Lukter i hvertfall himmelsk her nå, står og putrer på komfyren nå...mmm.... Deilig med skikkelig hjemmelaget lasagne med masse grønnsaker i! :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140842787-buljong-hjelp/#findComment-140843047 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 20. oktober 2009 #5 Del Skrevet 20. oktober 2009 Det er det:) Så nå fikk jeg middagstips og! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140842787-buljong-hjelp/#findComment-140843056 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 20. oktober 2009 #6 Del Skrevet 20. oktober 2009 hva med å legge ut oppskrift?? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140842787-buljong-hjelp/#findComment-140843088 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 20. oktober 2009 #7 Del Skrevet 20. oktober 2009 Skal vi se... Kjøttsaus: 400-500g kjøttdeg/karbonadedeig 4,5 dl vann (kokes opp og blandes med 2 ts buljong) 1 løk 2 hvitløksbåter 1 purreløk (jeg bruker ikke toppen og skjærer og vekk nederste bunnen) 2 mellomstore gulerøtter 4-6 sjampingjonger 6 ss tomatpurre 1 ss persille 1/2 ts oregano 1/2 ts timian 1 ts salt 1/2 ts pepper Skrell og hakk grønnsakene og surr i en stekepanne med litt olje til løken er blank. Ha i karbonadedeigen og brun den. Ha i soppen og la den frese litt med det andre. Hell over buljongen og tilsett tomatpurre og krydder og la småkoke i 20-30 minutter. Ostesaus: 7 dl melk 3 ss margarin 3 ss hvetemel 1/2 ts revet muskat 1/2 ts pepper 1 ts salt ca 50 g revet ost Smelt margarin, visp inn mel og spe ut med melk til hvit saus. Tilsett krydder og kok opp og la koke i minst 10 min før du tilsetter osten. Ta en stor ildfast form ogha et tynt lag med rykende varm ostesaus i bunne, så lasagneplater, deretter kjøttsaus, ostesaus, plater osv til det er fullt. Det skal være kjøttsaus og ostesaus helt på toppen. Ha på revet ost før du steker og stek på 180-200 grader i ca 35 minutter. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/140842787-buljong-hjelp/#findComment-140843270 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå