Mammapostei! Skrevet 10. oktober 2009 #2 Skrevet 10. oktober 2009 Vi pleier koke krabben en time ca. Men vett mange koker litt kortere.... Sviigerfar koker den alt for lite, da har kjøttet sånn geléaktig konsistens! FYSJ!
Mammapostei! Skrevet 10. oktober 2009 #3 Skrevet 10. oktober 2009 Men sånn kokker sier vel ca 20 min...skal koke opp så trekke i 20 min mener eg...
Gjest MMJ Skrevet 10. oktober 2009 #4 Skrevet 10. oktober 2009 Ok. Trodde de skulle koke i 25 minutter, men var litt usikker... Takk for svar
ApriIbaby Skrevet 10. oktober 2009 #5 Skrevet 10. oktober 2009 Hvor har du fått tak i ukokte krabbeklør??
Gjest MMJ Skrevet 10. oktober 2009 #6 Skrevet 10. oktober 2009 Naboen som plutselig stod på døra her og lurte på om vi ville ha 4 kg krabbeklør... Jeg sa "jatakk" De var helt færske, så måtte bare kokes sa han.
MintCondition Skrevet 10. oktober 2009 #7 Skrevet 10. oktober 2009 Når vi koker krabber legger vi de i kokende vann, og så skal de koke i 20-30 min fra vannet koker OPP igjen. En time høres jo helt drøyt ut, hehe...
Gjest MMJ Skrevet 10. oktober 2009 #8 Skrevet 10. oktober 2009 Ja, ok, da holder jeg med til 25 minutter... tror jeg....
Gjest MMJ Skrevet 10. oktober 2009 #10 Skrevet 10. oktober 2009 Ja, e veid Det er jo hummerfiske, regner med de får litt krabber i de tegnene også.
Mammapostei! Skrevet 10. oktober 2009 #11 Skrevet 10. oktober 2009 Ja er vel det vi pleier også... ha de oppi når det koker, også koke opp igjen, men vi pleier koke en del, så har litt og litt oppi så ikke vannet skal bli helt kaldt, så må vi være sikker på at alle er kokt! VIL HA KRABBE NÅÅÅÅ!
rampetrollet Skrevet 10. oktober 2009 #12 Skrevet 10. oktober 2009 Krabbeklør skal småkoke i 30 minutter etter vannet har kokt opp Tilsett litt salt og litt sukker i vannet så blir de Nam! Misunnelig nå ja
Gjest MMJ Skrevet 10. oktober 2009 #13 Skrevet 10. oktober 2009 Sukker også?!?! Jajja JA, nå blir det snart når tulla sover, krabbe og loff og litt vin, og så krimserie og sjokolade Yammiiii Er litt heldig også av og til
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå