HTC Skrevet 6. oktober 2009 #1 Skrevet 6. oktober 2009 Har de kuttet i store biter. Hva starter jeg med og hvor lenge. Har en kyllingform jeg laget tidligere i dag med fløte og creme fraiche. Skal gratineres med ost. Hvor lenge og hvilke grader for å bli gjennomvarm og smeltet ost?
HTC Skrevet 6. oktober 2009 Forfatter #2 Skrevet 6. oktober 2009 Kyllingen er ferdigstekt og kokt få min i fløte og cf. Skal bare varmes + smelte osten.
frk Nilsen Skrevet 6. oktober 2009 #3 Skrevet 6. oktober 2009 Kommer an på hvor mye tyggemotstand du ønsker ;-) Gulrøtter trenger lengre tid enn blomkål og broccoli. Blomkål tåler koking(varmebehandling) bedre enn broccoli. 5-6 min på gulrøttene 2-3 min på blomkål 1-2 min på broccoli Husk å ha litt salt i kokevannet, så grønnsakene ikke får "vasssmak" En dæsj smør gjør susen ;-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå