Gå til innhold

Sukkerbrødet mitt ble så flatt at det smaker omelett. Oppskrift til 26cm form taes imot med supertakk!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har du potetmelpakken?

På den står det en oppskrift som jeg bruker og sukkerbrødet blir alltid bra.

Pass på å ha romtempererte egg, luftig eggedosis og "løfte" inn mel, potemel og bakepulver.

Skrevet

Denne oppskriften har jeg sukksess med:

 

2 dl sukker

6 egg

3,5 dl hv.mel

1 ts bakepulver

 

Pisk sukker og egg til en luftig eggedossis, løft inn mel og bakepulver

 

stekes på 150 - 180 grader i 30 - 45 min.

 

 

Jeg bruker aldri varmluft når jeg steker sukkerbrød, kun vanlig stekovn .

 

 

Skrevet

Bruker ca samme oppskrift som Snilla, pleier å funke bra den ;-)

Det som er viktig med sukkerbrød er at mel og bakepulver vendes forsiktig inn i eggedosisen, litt etter litt.

Hvis du åpner ovnsdøren for tidlig kan den "punktere"

 

Bruker vanlig stekovn jeg og, ikke varmluft..

Skrevet

6 egg

180 gram sukker

 

Røres luftig, minimum 3 minutter med miksmaster, gjerne lenger..

 

180 gram hvetemel

1,5 ts bakepuver

 

Sikt i og rør forsiktig inn i eggedosisen med slikkepott..

 

175 grader, midt i ovnen i ca 30-40 minutter..

 

Ikke smør formen din, da hever den skikkelig rundt hele og detter ikke sammen i midten når du tar den ut.

Avkjøl kaken helt i formen og skjær forsiktig rundt kanten med en kniv når du skal løsne den..

 

Lykke til:-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...