Lyst på en til! fekk prins:D Skrevet 5. oktober 2009 #2 Skrevet 5. oktober 2009 det vil si at du putter grønsakene opp i kokende vatn i noen sekunder for så å avkjøle de raskt. Dette kan du feks gjøre med brokkolien, slik at du kan putte den i frysen og ha fersk brokkoli hele vinteren
Den heldige eier av ett barn Skrevet 5. oktober 2009 #3 Skrevet 5. oktober 2009 Her er tiden på de fleste grønnsakene:) http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift9701.asp
Gjest Skrevet 5. oktober 2009 #4 Skrevet 5. oktober 2009 Det er når du koker opp vannet til grønnsakene, hiver oppi grønnsakene når det koker, for så å ta dem opp (etter en viss tid, forskjellig fra grønnsak til grønnsak) for så å avkjøle dem raskt i rennende kaldt vann eller isvann
*toppris* Skrevet 5. oktober 2009 Forfatter #5 Skrevet 5. oktober 2009 takktakk alle sammen:) lærer noe nytt hver dag;)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå