trolly Skrevet 2. oktober 2009 #1 Skrevet 2. oktober 2009 Oppdaget at det er gluten i maltekstrakt - hmm..kan det være så bra da med tanke på utvikling av glutenalergi? Man anbefaler jo å introdusere grøt UTEN gluten..og malt er jo blitt gitt i melka her fra han var så og si nyfødt. En annen ting er at jeg i dag pratet med Nestlé i tlf - de mente at det i dag ikke var nødvendig å tilføre malt i melka siden mme i dag er så gode. Noen som IKKE gir malt her? Vi har gitt det som forebyggende hele tiden (gutten vår er 4,5 mnd). Dette er kanskje ikke nødvendig?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå