trolly Skrevet 2. oktober 2009 #1 Skrevet 2. oktober 2009 Oppdaget at det er gluten i maltekstrakt - hmm..kan det være så bra da med tanke på utvikling av glutenalergi? Man anbefaler jo å introdusere grøt UTEN gluten..og malt er jo blitt gitt i melka her fra han var så og si nyfødt. En annen ting er at jeg i dag pratet med Nestlé i tlf - de mente at det i dag ikke var nødvendig å tilføre malt i melka siden mme i dag er så gode. Noen som IKKE gir malt her? Vi har gitt det som forebyggende hele tiden (gutten vår er 4,5 mnd). Dette er kanskje ikke nødvendig?
Mor Løvehjerte Skrevet 3. oktober 2009 #2 Skrevet 3. oktober 2009 Nei, det er overhodet ikke nødvendig å gi malt forebyggende, men derimot behandlende. Mengden og hvor ofte må man nesten tilpasse sitt barns behov. Vi erfarte at vesla trengte atskillig mindre malt da hun byttet fra Nan til Hipp mme. Gutten din er i tillegg gammel nok til å få sviskemos eller annen fruktmos (husk at banan er bindende og gir hardere avføring).
tre håpefulle Skrevet 5. oktober 2009 #3 Skrevet 5. oktober 2009 Oppdaget dette selv for et par uker siden.. farmoren til jenta mi har Cølliaki, så skulle ungått dette.. Men hun blir hard i magen uten malt.. (hun får jo litt ekstra mme i vannet etter avtale med lege, siden hun spiser så lite) Så da blir hun gjærne litt har.. Men kjøp sviskesaft du og prøv å ha det i melken, det kan de få fra 4mnd, dette kan hjelpe å holde det mykt nok, å inneholder vel ikke malt.. =o)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå