Gjest Mammamoms Skrevet 25. september 2009 #1 Skrevet 25. september 2009 I oppskriften står det at kaken skal avkjøles helt i formen, for så å ta den ut og smøre på glasur. Kaken er fin å fryse, og tiner raskt igjen. Det er første gang jeg prøver akkurat denne. Men, for at det skal være best mulig i morgen kveld, hva bør jeg gjøre? Fryse ned og tine i ovnen? Sette den lufttett i kjøleskapet? Oppbevare den lufttett i romtempratur... Noen flinker enn meg på dette området her? :-) Sitter forøvrig og nyter et stykke nå. "Brownies med kokos"
Gjest Lykkeliten2 Skrevet 25. september 2009 #2 Skrevet 25. september 2009 dekk den tett med plastfolie og legg den i kjoeleskapet. (etter at den er kald)
GuttemammaX3 Skrevet 25. september 2009 #3 Skrevet 25. september 2009 Den blir bare bedre av å stå, men ikke pakk den inn for mye, da blir den bare myk i stedet for seig, ikke så godt... Ha den på benken under et håndkle, holder seg sånn i flere dager, så kan du heller fryse restene, hvis det blir mer igjen etter dere har spist i morgen:)
Gjest mphs Skrevet 25. september 2009 #4 Skrevet 25. september 2009 Den bør stå romtemperert med ett klede over som hun andre annbefaler. Eventuelt en oppklippet pose lett over der igjen. Det jeg stusset på var at du skulle ha glasur på brownies? Det har jeg ikke vært bortig før.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå