Anonym bruker Skrevet 19. september 2009 #1 Skrevet 19. september 2009 Åpnet i sta en ny pakke med kokt skinke fra Gilde. Den går ut om to uker. Men etter to brøfskiver, så jeg på skinka, og syntes ikke den så ut som andre skinker :( Hvorfor er den ikke helfarget lyserosa? - den ser jo nesten uferdig ut der den ligger:(
Anonym bruker Skrevet 19. september 2009 #2 Skrevet 19. september 2009 Den så ut som den gjør i pakken på bildet faktisk: http://www.julebygda.no/bilder/produktbilde%20joker%20109.jpg HI.
Anonym bruker Skrevet 19. september 2009 #3 Skrevet 19. september 2009 Anyone? - jeg kreperer snart av matangst!!! :(
Anonym bruker Skrevet 19. september 2009 #4 Skrevet 19. september 2009 Eh, det er helt normalt... det er bare noen områder med litt renere kjøtt, og litt mindre fett og saltlake...
Anonym bruker Skrevet 20. september 2009 #5 Skrevet 20. september 2009 Å hjelpe meg.... ..... så dere tror ikke denne er farlig for liten i magen?? Fy søren for et stress det er å bekymre seg for dette med mat, bakterier o.l...... .
Anonym bruker Skrevet 20. september 2009 #6 Skrevet 20. september 2009 Bare å spise i vei. Ingen fare. Har jobbet i kjøttindustrien i mange år. Og det er bare kjøttet som er litt rødere og kan være mindre saltet.
Anonym bruker Skrevet 20. september 2009 #7 Skrevet 20. september 2009 Tusen hjertelig takk for svar. Det er helt ufattelig hvor god fantasi jeg får av dette. Er veldig godt på kjøttpålegg på brød, og salami må jeg vel hoppe over, så det blir det ikke stort igjen. Jeg tenkte kanskje at skinken ikke var helt gjennomkokt jeg sa, at jeg satt å gumlet rått kjøtt
Sommerfugl82 Skrevet 20. september 2009 #8 Skrevet 20. september 2009 Vet du eventuelt hvor lenge de koker skinken / kjøttpålegget før de havner i pakken?
Sommerfugl82 Skrevet 20. september 2009 #9 Skrevet 20. september 2009 Det har faktisk jeg tenkt på noen ganger selv HI, ettersom jeg selv har lest endel om fy til kjøttpålegg, samtidig som det står " ok " til kjøttpålegg. Jeg følger også selvsagt med på datoene, og inntar ferskest mulig. Derimot har jeg aldri gått så langt at jeg har begynt å steke pålegget før jeg har det på brødskiven;)
Anonym bruker Skrevet 20. september 2009 #10 Skrevet 20. september 2009 Dette er vel helt vanlig skinke tror jeg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå