05juli Skrevet 14. september 2009 #1 Skrevet 14. september 2009 Kan denne bakes i stekeovnen?? Ev hvor lenge?
hellohello:-o Skrevet 14. september 2009 #2 Skrevet 14. september 2009 jaja den kan taes i ovnen. Det er så bra fisk at den er bedre om er heller litt rå inni, enn at den blir tørr. Kommer jo seff litt an på str på fisken om hvor lenge den skal stå. Pleier vel sånn ca 10-12 min jeg mener jeg.
blomstre Skrevet 14. september 2009 #3 Skrevet 14. september 2009 Forvarm ovnen til 180 grader. Pensle SALMA loin med olivenolje, ha på salt og pepper, evnt. urter. La SALMA bake i ovnen i 12-14 minutter. www.salma.no for fler oppskrifter :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå