Gå til innhold

Brun saus blit tynn som sky...


Anbefalte innlegg

Skrevet

...hva gjør jeg galt? Smaker greit nok, men er jo tynt som vann jo!!

Steker smør nøttebrunt og har i litt mel, steker det brundt og har i vann og sånn kjøtterningsmaksak...noe jeg glemmer, eller har jeg bare for mye vann i?

 

=)

Skrevet

For lite mel i forhold til vann vil jeg tro.

Skrevet

sannsynligvis for mye vann eller for lite mel...

Skrevet

Ok, takk for svar =) Da satser jeg på mer smør og mel i starten!

Skrevet

Men om du tar et glass med lokk, en dl vann(ca) og en spiseskje med mel og rister godt så det ikke klupmer seg. Tøm i en tynn stråle i sausen og rør hele tiden, så vil den tykne :)

Skrevet

Takk, det har jeg ikke tenkt på - skal prøve det neste gang =)

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...