Chupa chups Skrevet 7. september 2009 #1 Skrevet 7. september 2009 Aaargh, tredje forsøk på å lage dem endte som de to første. Rennende inni og hardt på toppen. Og jeg følger instruksene sååå nøye. Har prøvd både rund form nederst i ovnen, og firkantet form i midten. Mislykka hver gang... er det bare meg??? Hva gjør jeg galt??
Bolla:) Skrevet 7. september 2009 #2 Skrevet 7. september 2009 hahaha...godt å høre at d ikke bare er meg!!! signerer på denne og lurer på d samme
Mrs Bad enkelt og greit Skrevet 7. september 2009 #3 Skrevet 7. september 2009 Bruker dere smør eller olje? For de blir best med olje og jeg har aldri hatt uhell med de. hehe
Chupa chups Skrevet 7. september 2009 Forfatter #4 Skrevet 7. september 2009 Det står flytende marg. eller smelta smør. Tenkte ikke på olje, da...
Chupa chups Skrevet 7. september 2009 Forfatter #5 Skrevet 7. september 2009 Bolla; du har min sympati
Bolla:) Skrevet 7. september 2009 #6 Skrevet 7. september 2009 syns d er rart...matlaging er jo min sterke side men toro pose brownies klarer jeg ikke liksom..
Fire småtroll Skrevet 7. september 2009 #7 Skrevet 7. september 2009 Møllerens brownies fikk best i test på tv2, og den blir kjempegod (til og med svigermor skrøyt og forsynte seg flere ganger, hehe).
Vålerenga12 m/ 3 små Skrevet 7. september 2009 #8 Skrevet 7. september 2009 Åh, samboeren skal få kjøpe brownies til meg idag! ;o) Og ja: Jeg får de alltid fine. Bruker melange tror jeg.. (Mener jeg, må se på pakka for å være sikker - men bruker som oftest flytende melange. Hvis ikke bruker jeg olje..) )
Gjest Månefuglen +2imagen Skrevet 7. september 2009 #9 Skrevet 7. september 2009 Det er jo mye lettere å lage ekte brownies da, syns jeg. De smaker bedre også
Himmel og hav Skrevet 7. september 2009 #10 Skrevet 7. september 2009 Den blir kjempegod, men du må steke den ihvertfall fem minutter mer enn det det står på pakka, bruker flytende margarin og et stort egg (XL). Dessuten blir den enda bedre om du bruker appelsinjuice istedetfor vann.
Expat Skrevet 7. september 2009 #11 Skrevet 7. september 2009 Emm, brownies skal være "runny on the inside, crispy on the outside..."
M og Lille E Skrevet 7. september 2009 #12 Skrevet 7. september 2009 De blir utrolig gode om du bare steker de litt lenger enn det står på pakken - og gjerne midt i ovnen i stedet for nederst. :-)
Mor til mine2 ♂ ♂ Skrevet 7. september 2009 #13 Skrevet 7. september 2009 Jeg har bare lagd toro brownies en gang, men ble suksess det... Brukte flytende melange og 1 egg. Ble litt klissen inni og litt sprø på toppen Stekte midt i ovenen i 25 minutter..
Gjest Skrevet 7. september 2009 #14 Skrevet 7. september 2009 Så rart, mine blir perfekte hver gang ... Bruker ekte meierismør i mine da, om det skulle ha noe å si. Og steker litt lenger enn anvist pga ovnen min er litt rar (må alltid det, uansett kakesort). Bruker bare rund form (24 cm)
Gjest mphs Skrevet 7. september 2009 #15 Skrevet 7. september 2009 Det smaker jo ikke godt av de kjøpekakene. Veldig enkelt å lage selv og de smaker også godt. Brownie 400g melange 1 kg sukker(ja en hel kg) 7 dl hvetemel 1/2 ta salt 2 ts vaniljesukker 8 egg 12 ss bakekakao 1. Smelt smøret og visp inn sukker og egg. 2. Tilsett mel, salt, vaniljesukker og kakao 3. Hell røren i langpanne med bakepapir eller en smurt form. Stekes på miderste rille. 170 grader i 40 min. Sikt melis på toppen før servering. NAM NAM
Gjest Skrevet 7. september 2009 #16 Skrevet 7. september 2009 Hehe ... jeg har tatt masse blindtester på familie og venner, og de har ikke klart å smake forskjell på hvilke kaker som er lagd fra bunn og hvilke som er 1-2-3-kaker. Så der må jeg si meg uenig med deg ;-) Og jeg får alltid skryt av kakene "mine" og de forsvinner alltid fort som svint uansett sammenheng!
Gjest mphs Skrevet 7. september 2009 #17 Skrevet 7. september 2009 Det mente broren min og konen hans også men jeg syns det er lett å smake forskjell, men så er jeg kokk også. Det er en slik kunstig ettersmak.
Gjest Skrevet 7. september 2009 #18 Skrevet 7. september 2009 Men da er jo du en "smaksløk ekstraordinaire", og det er juks ;-))
Chupa chups Skrevet 7. september 2009 Forfatter #20 Skrevet 7. september 2009 Hm, nei da vet ikke jeg. Kanskje ovnen min er rar..har prøvd lengre steketid, men det hjelper ikke.. Takk for oppskrift, mphs, den skal jeg prøve neste gang
Mor til mine2 ♂ ♂ Skrevet 7. september 2009 #21 Skrevet 7. september 2009 Jeg er ingen kokk, men har alltid kjent forskjellen på 123 kaker, pose supper, saus etc, kontra det vi lager selv.. Det er greie løsninger dersom man ikke har f. eks: tid, ork eller noe annet i hus. Men forskjell er det, en brukbar en sådan..
RødRev Skrevet 7. september 2009 #22 Skrevet 7. september 2009 Fascinerende.. jeg er ekstremt dårlig på kjøkkenet, men akkurat de der får jeg til bra. Brownies skal jo være ganske myke inni og crunchy på toppen da..
Mia_73 Skrevet 7. september 2009 #23 Skrevet 7. september 2009 Det er rart, jeg får det heller ikke til med ferdigpakke. Prøvde 2 ganger, muffins og brownies, begge gikk rett i søppel etterpå.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå