Gå til innhold

Hva er det beste å bruke av sirup, sukker eller brunt sukker...


Anbefalte innlegg

Skrevet

når man lager brøddeig?

 

Har du en god oppskrift på brød?

Fortsetter under...

Skrevet

Hei! Her er det mannen min som baker brød, så har ikke noe ordentlig oppskrift til deg. Men han bruker ikke sukker i deigen i hvertfall. Er det vanlig??

 

Vet at han gjerne kjører sånne pakker med ferdige melblandinger til brød, og blander sammen sånn litt ettter hva han føler for. :) F.eks. rugbrød, havrebrød, sammalt hvete, kli og masse havregryn.. Blir hvertfall alltid gode brød når han baker! :)

Skrevet

Det er ganske vanlig å bruke litt sukker for å "mate" gjæren, slik at det hever bedre.

Jeg har problemer med at brødene ramler fra hverandre og smuler mye. Har kjøkkenmaskin som elter deigen, men det er noe jeg gjør galt i allefall. Men hva?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...