Gå til innhold

Kosthold, "gjærmat"


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har i mitt stille sinn (før jeg ble gravid) funnet ut at jeg tjener godt på å ha et kosthold med minst mulig gjær og karbohydrater. Det vil i grove trekk si at jeg har kuttet ut brødmat og gått ned i vekt. Nå etter jeg ble gravid (10 uker på vei) har jeg fått store problemer med kvalme og at alt smaker vondt. Det eneste jeg har kunnet spise, er brødskiver, og det har jeg gjort ofte- for det har døyvet kvalmen. Merker at jeg går opp i vekt og dessuten at jeg føler jeg har sopp nedentil (klør/utflod/lukt) føler meg også sår i munnen/under tunga, kan jeg ha sopp der og? Mener jeg så i et kostholdsprogramm at for mye gjærmat kan gi noen mennesker sopputbrudd rundt på kroppen. Noen som vet litt mer om dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...