Gå til innhold

Hva bruker dere som tilbehør til røkte pølser?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenkte å ha det til middag i dag, med poteter og kanskje kålstuing. Hva pleier dere å bruke?

Skrevet

Komle, kålerabistappe, gulerøtter og stekt bacon ;)

Skrevet

Nå har ikke jeg pølser så ofte, i og med at jeg fikk litt nok av det opp gjennom oppveksten, men varianter som av og til brukes her er:

- stekt pølse med potetmos og bønner

- pølsegrateng: røkt pølse i biter, hvit saus m/egg og makaroni, inn i ovnen en time og serveres med potet og smeltet smør (Kjempegodt!).

- kokt, sammen med poteter, grønnsaker og brun saus

- kokt, sammen med poteter, kålstuing og brun saus

- kokt, sammen med poteter, erterstuing og brun saus

 

 

Skrevet

Poteter, kokt kål, makaroni og brun saus

Skrevet

Poteter, brun saus og kålrabistappe

Skrevet

Pølser bruker vi svært lite og da som tilbehør i seg selv til kjøtt. Ingen av oss liker pølser særlig, vi liker rent kjøtt og ren fisk bedre. Kjøttkaker/kjøttbrød/fiskeboller/fiskekaker/fiskepudding også.

 

Men typiske kombinasjoner i området her er:

Pølser + surkål + smeltet smør + kokte poteter

Pølser + hvit saus med mye gulrot + kokte poteter

Pølser + potetmos + løk (rå eller stekt)

Pølser + makaronipudding + revet gulrot

Pølser + purre + poteter + rømme + kålsalat (ofte med rosiner)

Skrevet

Steker de i panna og har poteter og duppesaus ved siden av..gjerne med brokkoli...MMMMMMMM

Skrevet

Steker i panne sammen med løk, sopp, gulerot og brokkoli. Serverer sammen med potetmos og rødbeter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...