Gå til innhold

Lage fårikål med rødkål...?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det skiller vel så lite i smak til vanlig hodekål,at det burde vel bli det samme...??

Fortsetter under...

Skrevet

det er jeg skeptisk til. tror det ser passe guffent ut. jeg syns ikke rødkål og vanligkål smaker helt likt heller.

Skrevet

Det hadde jeg ikke gjort :) Jeg syns smaken er forskjellig og ikke minst at det ser svært lite apetittelig ut vil jeg tro.

Skrevet

Hehehe... Nei, det ville jeg virkelig ikke ha gjort!

 

Jeg dreit meg ut en gang, og hadde litt rødkål i kjøttsuppa. Det endte med at hele suppa (samt potetene o.l) ble rosa. Ikke spesielt appetittelig...

 

Rødkål gir fra seg så mye farge, at den egentlig ikke egner seg i mat som IKKE skal være rosa. Og sist jeg sjekka skulle fårikål ikke være det;)

Skrevet

Hmmm..da står jeg over. Takk for svar:o) Var bare det at det at det er mer sunne stoffer i den røde,så jeg hadde et håp om at det kunne passere greit...:o)

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...