Gå til innhold

tilbehør til karbonader nå man skal ha det til middag?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Poteter og brun saus,med grønnsaker til.Eller potetestappe.Eller pommes frits og saus,eller ris og saus.Eller lage hamburgere..

 

Er i grunnen bare opp til fantasien:)

Skrevet

Stekte poteter

Brødskiver, stekt løk og ertestuing

Spagetti

 

Skrevet

Hos oss betyr "karbonader" enten et lass med løk surret i masse smør, tyttebærsyltetøy samt kokte poteter, eller ertestuing + brun saus + kokte poteter. Det siste alternativet er litt vanskelig om du skal ha dem i dag, for erter skal ligge i bløt i 12 timer og trenger 3-4 timers koketid før de er klar for å stues. Løk surrer du derimot på 15 minutter og tyttebærsyltetøy kan du få ferdigkjøpt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...