sologsommer Skrevet 12. august 2009 #1 Skrevet 12. august 2009 Håper noen kan hjelpe en utlending :-)
TøffiTrynet☠ Skrevet 12. august 2009 #2 Skrevet 12. august 2009 Hei! Med fyllte krabbeskjell regner jeg med at du mener at krabbene er ferdig rensket og innmaten puttet tilbake i skjellet? Da legger du bare skjellene på et fat. Også serverer du med loff, smør, sitron og majones. Man "skraper" ut innmaten med f.eks en skje, og "smører" det på brødet. Press sitron over og ha evt. på majones og salt/pepper. Sånn spiser hvertfall vi det. Godt! Gjerne en god hvitvin til. Om det skal være alkoholfritt, er Mozell godt.
OsloMor Skrevet 12. august 2009 #3 Skrevet 12. august 2009 MMM, er veldig godt å blande majones eller creme fraiche mager med dill og litt hvitvinseddik og litt sukker (balanseres) og salt og pepper til;)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå