:::) Frøken Velferdsrett Skrevet 12. august 2009 Forfatter #3 Skrevet 12. august 2009 majones? artig. kanskje jeg skap prøve det... hihi.. skal jo ha gjester på fredag, så da kan jeg jo servere reker med hjemmelaget majones
Gjest Skrevet 12. august 2009 #4 Skrevet 12. august 2009 Det er utrolig godt:) Har laget det mange ganger i sommer sammen med reker og foccacia:) Bare husk å følge oppskriften nøye. Har du stavmikser med visp?
:::) Frøken Velferdsrett Skrevet 12. august 2009 Forfatter #5 Skrevet 12. august 2009 jepp, har til og med begge deler hehe.. men jeg gikk inn på kvasir og fant en oppskrift og jeg hadde ingen ting annet en eggeplommene... haha
Berta_78 Skrevet 12. august 2009 #7 Skrevet 12. august 2009 Bearnaise-saus! Ligner ikke engang på kjøpesausen av samme navn...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå