Gå til innhold

Trenger litt hjelp med koteletter


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har stekt opp masse koteletter raskt på sterk varme. Krydret med salt og pepper.

 

Grovkuttet poteter med skall og grovkuttet gulrøtter. Hadde en del rapsolje og salt og pepper på dette. La de raskt stekte kotelettene oppå grønnsakene og har satt disse inn i ildfastform i ovnen på ca 175 grader.

 

Hvor lenge bør dette stå og bør jeg ha folie oppå evt skru opp temperaturen? De har stått 20min nå og kotelettene nærmer seg kanskje snart (ser fine ut), men gulrøttene og potetene er fortsatt for harde.

 

Kan rødkål (pose, ala surkål) være godt til eller ikke?

 

I tillegg lurer jeg på hva jeg kan lage av reste mat her? Det blir for mye mat til oss. Hva kan jeg gjøre med restene her?

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg heldte også stekesky fra kotelettene over det hele, de var stekt i smør. Nå er det ganske mye veske i formen (ikke så mye at det når kotelettene, men omtrent så det dekker gr.sakene

Skrevet

Nå har de stått 30 min. Potet og gulrot ennå ikke ferdig. Har skrudd opp til 185grader nå. Skal jeg legge på folie? Har ikke lyst på tørre koteletter... eller går det bra?

Skrevet

Jeg ville tatt ut kotelettene og pakket dem i folie så de holder seg varme, og skrudd opp varmen til 225 grader.

 

Neste gang legger du inn kotelettene når poteter og gulrøtter nærmer seg ferdig. De blir fort tørre, og trenger kortere tid enn poteter når du har brunet dem først.

Skrevet

Takk. Nå har de stått inne i 40 min.

 

Jeg prøver meg på folie rundt hele. Sjekket kotelettene nå og de er fortsatt saftige. Potet og gulrot begynner å nærme seg =)

Skrevet

Neste gang skal jeg gjøre som du sier, det er første gang jeg prøver dette nå.

 

har du tips til restemat på dette i morgen?

Annonse

Skrevet

Nå er det ferdig. Bør det hvile litt på benken?

Skrevet

restemat på dette er feks pytt i panne, krydret med litt timian, eller stuvede poteter/gulrøtter.

 

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...