Gå til innhold

Kasserolle hvor risengrynsgrøten ikke svir seg i????


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det finns kjelar som det ikkje svir seg i uten å måtte røre konstant. Finn ein kjele som har tjukkbunn, 5-7 lag er det beste. Eg har høyang kjele som er god og ein tupperwarekjele som er super. Har ein gammal alu kjele etter svigermor som eg likar veldig godt å koke grauten i.

 

Alle mjølkeprodukter bør kokast i ein kjele med tjukkbunn.

 

Lykke til!!!

Hvilken av de to kasserollene liker du best da?

Jeg rører og rører konstant når jeg koker grøt, men når grøten skal serveres kommer, de der fæle brune "klumpene" til syne.

ÆSJ!

Er villig til å bruke det det trengs for å slippe dette problemet.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...