Gå til innhold

Er det noen som vet om man kan spise osten Gruyere??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Den er så dødsgod og nå kom mannen min akkurat hjem med masse! Har så lyst på....

Fortsetter under...

Skrevet

hvilken ost mener du, jeg kan ikke ta den igjen på navnet??

Skrevet

sjekka litt på nett her, http://www.matogmer.no/Ost/gruyere.htm man skal ikke spise upasturiserte oster, men man kan spise parmesan selv om den er upasturisert pga lang lagrings tid- da ingen bakterier overlever uansett....kjenner ikke osten din....

Skrevet

Rett før jeg oppdaget at jeg var gravid kjøpte jeg masse Gruyere og Comte. Det er SÅ godt. De ostene er nok et grensetilfelle, for det er hard ost som ligner parmesan, men jeg tar ikke sjansen.

 

Jeg har laget varme ostesmørbrød og ostefondy. (Listeria dør ved oppvarming)

Skrevet

Takk for hjelp, jeg får lage smørbrød :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...