Nummer 3 kom i november :) Skrevet 23. juli 2009 #2 Skrevet 23. juli 2009 youghurt naturell, faktisk kjempe godt
Snilla med 3 skatter :-) Skrevet 23. juli 2009 #3 Skrevet 23. juli 2009 Kesam, Det finnes Kesam med 1% fett og en som har 8% fett i seg. Begge egner seg godt til dip og til matlaging Forøverig er det Kesam med Vanilje kjempedigg og spise sammen med jordbær og bringerbær. Enjoy!! :-))))
engajente Skrevet 23. juli 2009 #4 Skrevet 23. juli 2009 Matyoghurt. Er genial til tzatziki (ble det riktig tro??)
mozell Skrevet 23. juli 2009 #5 Skrevet 23. juli 2009 Jeg pleier å kjøpe mager kesam når jeg skal lage dip, syns det funker helt fint:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå