Jojo x3 Skrevet 16. juli 2009 #1 Skrevet 16. juli 2009 Hva slags smør skal jeg bruke? Tine meierismør eller Soft flora? Har hørt at smake og konsistens blir annerledes etter hvilket snør en bruker....Tips til hvordan kremen blir tykkest og best? :-) Har funnet oppskrift på detsoteliv, men det står ikke hvilket type smør.
Anonym bruker Skrevet 16. juli 2009 #2 Skrevet 16. juli 2009 Kjenner ikke akkurat denne oppskriften, men bruker usaltet meierismør selv. Det gir i hvert fall flott og tykk krem når jeg lager kaka.
skorpionfruen Skrevet 17. juli 2009 #3 Skrevet 17. juli 2009 Meierismør er alltid en vinner ja. Bruker ofte soft selv fordi den er så anvendelig til alt.
Jojo x3 Skrevet 17. juli 2009 Forfatter #4 Skrevet 17. juli 2009 Da skal jeg prøve usaltet meierismør. Takk for svar!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå