Gjest Sauen har 2 jenter =) Skrevet 7. juli 2009 #2 Skrevet 7. juli 2009 Ris og bernaise Ris og sursøt saus Nudler og sursøt saus Nudler og ketsjup, hehe... Evt med en salat og god dressing til?
Gjest Sauen har 2 jenter =) Skrevet 7. juli 2009 #3 Skrevet 7. juli 2009 Eller bare ris eller nudler som er smakssatt med soyasaus og finhakkede grønnsaker (paprika, tomat, løk...)
S. Skrevet 7. juli 2009 #4 Skrevet 7. juli 2009 Pleier å spise dem som de er, og dyppe i sursøt saus, men det er mer som en forrett. Favorittretten min på Vietnamesisk restaurant er vårrullsalat. Består av kalde risnudler ("rispinner"), salat, revet gulrot, sprøstekt løk, bønnespirer og med oppskårne vårruller på toppen. (og noe jeg ikke vet hva er, hehe) Serveres med sursøt saus. Faktisk veldig godt :-)
ToPrinsesser<3 Skrevet 7. juli 2009 #5 Skrevet 7. juli 2009 Sweet chili saus holder i massevis, men også godt med ris og evt salat til.
lille sprelle Skrevet 7. juli 2009 #6 Skrevet 7. juli 2009 pommes frittes og sursøt eller barbeque saus
Gjest Skrevet 7. juli 2009 #7 Skrevet 7. juli 2009 Jeg har ris og en blanding av stekt kinakål, paprika og løk med soyasaus over.
erteposen + 4 Skrevet 7. juli 2009 #8 Skrevet 7. juli 2009 He, he...her var det noen heeeelt nye kombinasjoner som burde være i det andre innlegget om matkombinasjoner som ikke fungerer:) Bernaise, pommes og ketchup? Det kommer litt an på hva vi har i vårullene, men veldig ofte er det ris og søt chillisaus evnt. lys soyasaus om fyllet er mye smak i. Må ha en god salat til.
Tommage♀♂ Skrevet 7. juli 2009 #9 Skrevet 7. juli 2009 Ja, jeg fikk rett og slett litt bakoversveis her, haha! Bernaise til vårruller, nå har jeg hørt det også Vårrullene må være skikkelige, hjemmelagede eller av en thai-dame som kan sakene sine! Sånne fra frysedisken kan knapt kalles vårruller, de er så ekle at jeg brekker meg. Jeg serverer dem med (igjen; skikkelig, helst kjøpt på en thai-butikk) sweet-chili saus og ris. Eller som tilbehør til wok. Eller enda bedre, sammen med chilimarinert og stekt scampi, kyllingspyd, stekt ris, salat osv Og selvsagt sweet-chilisaus som dip.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå