Gå til innhold

Hvor mye reker bør jeg beregne pr pers ?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har bedt på meg venner i kveld på hvitvin og reker. Tenkte jeg bare skulle ha loff og majones til. Hvor mye reker bør jeg ha pr pers? Andre tips til hva jeg kan servere til?

Skrevet

1/2 kg pr pers ca.

 

Må jo ha hvitvin da :o)

Skrevet

ca 1/2 kilo per pers ja...og en god hvitvin til :-))

men jeg pleier alltid å ha loff,sitron og fersk dill til også jeg da...

du må ikke finne på å kjøpe majones med sitron(om den ennå fantes) den smaker æsj....

Skrevet

jeg synes du bør beregne en GOD halvkilo til hver..Ofte synes jeg en halvkilo per pers holder akkurat, så legg på litt, du.

Aioli er et must, dets amme god loff, sitron - og toppen av alt er hakket vårløk. Det er blitt et skikkelig must, etter at vi fikk det servert på en fiskeresuaurant i sverige for noen åpr siden:-)

Skrevet

vi skal også ha reker, men jeg koker itillegg opp et par nett med blåskjell samt litt fiskesuppe..yammiiii

Skrevet

Til rekebordet beregner jeg 1/2 kg reker pr prs + 1/2 kg reker ekstra til gruppa

 

Loff

Godt smør

Aijoli

Majones

Dill

Salatblader

Vårløk

Hvitvin eller rosèvin og vann

Sitron

 

Sett frem skåler med vann og sitronskive i, til skylling av hendene

 

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...