en-to, lappe sko..... Skrevet 3. juli 2009 #1 Skrevet 3. juli 2009 Har bedt på meg venner i kveld på hvitvin og reker. Tenkte jeg bare skulle ha loff og majones til. Hvor mye reker bør jeg ha pr pers? Andre tips til hva jeg kan servere til?
It's all about me Skrevet 3. juli 2009 #2 Skrevet 3. juli 2009 1/2 kg pr pers ca. Må jo ha hvitvin da )
* 5 om dagen * Skrevet 3. juli 2009 #3 Skrevet 3. juli 2009 ca 1/2 kilo per pers ja...og en god hvitvin til :-)) men jeg pleier alltid å ha loff,sitron og fersk dill til også jeg da... du må ikke finne på å kjøpe majones med sitron(om den ennå fantes) den smaker æsj....
Gjest Skrevet 3. juli 2009 #4 Skrevet 3. juli 2009 jeg synes du bør beregne en GOD halvkilo til hver..Ofte synes jeg en halvkilo per pers holder akkurat, så legg på litt, du. Aioli er et must, dets amme god loff, sitron - og toppen av alt er hakket vårløk. Det er blitt et skikkelig must, etter at vi fikk det servert på en fiskeresuaurant i sverige for noen åpr siden:-)
Gjest Skrevet 3. juli 2009 #5 Skrevet 3. juli 2009 vi skal også ha reker, men jeg koker itillegg opp et par nett med blåskjell samt litt fiskesuppe..yammiiii
HTC Skrevet 3. juli 2009 #6 Skrevet 3. juli 2009 Til rekebordet beregner jeg 1/2 kg reker pr prs + 1/2 kg reker ekstra til gruppa Loff Godt smør Aijoli Majones Dill Salatblader Vårløk Hvitvin eller rosèvin og vann Sitron Sett frem skåler med vann og sitronskive i, til skylling av hendene
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå