Gå til innhold

Hvor mye reker bør jeg beregne pr pers ?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

jeg synes du bør beregne en GOD halvkilo til hver..Ofte synes jeg en halvkilo per pers holder akkurat, så legg på litt, du.

Aioli er et must, dets amme god loff, sitron - og toppen av alt er hakket vårløk. Det er blitt et skikkelig must, etter at vi fikk det servert på en fiskeresuaurant i sverige for noen åpr siden:-)

Til rekebordet beregner jeg 1/2 kg reker pr prs + 1/2 kg reker ekstra til gruppa

 

Loff

Godt smør

Aijoli

Majones

Dill

Salatblader

Vårløk

Hvitvin eller rosèvin og vann

Sitron

 

Sett frem skåler med vann og sitronskive i, til skylling av hendene

 

 

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...