Du og jeg og vi fire Skrevet 2. juli 2009 #1 Skrevet 2. juli 2009 Tenkte jeg skulle fryse dem ned uten å steke dem på forhånd. Burde jeg vente til pastasausen og ostesausen er helt avkjølt før jeg legger det lagvis sammen med pastaplatene? Er det noen som har erfaring med å fryse ned uten å steke på forhånd?
♥ Anadyome ♀&♀+♀ Skrevet 2. juli 2009 #2 Skrevet 2. juli 2009 Jeg pleier å lage flere former når jeg først er i gang. Men jeg halvsteker dem først. Halve tiden av ordinær steketid....
Fruen i huset Skrevet 2. juli 2009 #3 Skrevet 2. juli 2009 Hei Wenke fra god morgen norge sa at dersom man skal oppbevare rester fra middagen, bør middagen være helt avkjølt før den settes i kjøleskapet. Det gjelder sikkert fryseren også... Ellers damper det og maten blir ødelagt.
:::) Frøken Velferdsrett Skrevet 2. juli 2009 #4 Skrevet 2. juli 2009 jeg lurer på hvordan du lager denne lasagnen jeg... hehe *kanskje jeg klarer og lure til meg en oppskrift*
Shinyogsmåen Skrevet 2. juli 2009 #5 Skrevet 2. juli 2009 Vil du dele oppskriften på lasagnen du lager? Kan bare toro sin jeg *rødme*
Fruen i huset Skrevet 2. juli 2009 #6 Skrevet 2. juli 2009 Jeg har en Enkel og god... Kjøttsaus: Stek karbonadeig og en hakket løk samt 1-2 fedd litt hakket hvitløk Tilsett en boks hakkede tomater og 2 ss tomatpure. Pepper, salt, oregano og 1/2 ts sukker. La småputre noen minutter. Ostesaus: 2ss smør smeltes 2 ss mel has i - rør 4 dl melk has i og rør til saus Rasp ca 150 g ost. Ha i sausen. Legg lagvis: kjøttsaus, lasagneplater og ostesaus. Avslutt med ostesaus, ha revet ost på toppen. Håper det smaker 200 grader i ca 40 min
År og dag Skrevet 2. juli 2009 #7 Skrevet 2. juli 2009 Jeg lager alltid flere lasagneformer og fryser ned, og har prøvd både halvstekt og ikke forhåndsstekt før nedfrysing, og merker ærlig talt liten forskjell på sluttresultatet. Jeg pleier å legge varme/halv-varme (he-he) sauser og pastaplater lagvis, lar det kjøle litt på benken før jeg putter det i frysern. Vet ikke om det er beste framgangsmåte.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå