Gå til innhold

Blir så lei av å GRILLE!! Hva har dere som spennede tilbehør til grillmaten?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi gleder jo oss alltid sånn til grill sesongen begynner, men etter utallige dager med grilling og potetsalat er jeg allerede dritt lei!!

 

Ønsker meg tips til deilig tilbehør eller retter å lage på grillen!!

Skrevet

Jeg griller en del fisk. Kjempe godt med feks: Laks, torsk osv.

Har til enten kokt potet og rømme eller pasta penne med litt pesto oppi.

Også godt med gresk dressing eller aioli til kjøtt.

Har alltid en god salat eller grønnsaker til.

 

Skrevet

Fisk, kylling og grønnsakspyd er populært her. Grillet frukt som ananas er også godt. Vi lager gjerne en salsa som holder seg i kjøleskapet t.d en blanding av mango, paprika, chilli, sukker/salt/pepper og limejuice. Potetsalat lager vi sjelden, men en grønn salat blir jeg aldri lei av. Vi har en del kalde sauser i kjøleskapet som hoder seg, og så griller vi heller lettkokte nypoteter.

Skrevet

kryddret couscous er veldig godt til grillmat:)

Skrevet

Kylling, tzatziki og en deilig salat *nam*

Skrevet

Båtpoteter er veldig godt til grillmat.

Ellers kan du jo koke ris og lage feks bernaise saus.

Maiskolber

Lage til mais,løk,champingong (?),blomkål (egentlig de grønnsakene du liker) i folie med noen klatter med smør oppi og ost.

Diverse grønne salater, der er det berre til å velge ut i fra hva du liker best.

Spyd med grønnsaker,svin,kylling pølser etc.

Diverse fiskeslag.

Nuggets.

 

Skrevet

* Gulrot, brokkoli, løk, chilli i folie med litt smør i.

 

* Potet i båter med skall, dæsj pesto over og gni det inn i potetene.

 

* Poteter i båter med skall med smør/olje, krydder, og urter.

 

* Fetaost er et must i salaten!

 

* Smørdampet mais i folie

 

* Maiskolber, smør og salt på etterpå. Eller mariner de i melk, honning og salt.

Skrevet

Grønnsaker i folie! For tiden bruker vi: asparges, kål, reddik, paprika, bønnespirer, løk (gul, rød, purreløk eller vårløk). Har over litt olivenolje og bittelitt salt og pepper.

 

Anderledes potetsalat: kokte poteter, rødløk og pinnekjerner blandes. Hell over balsamicoeddik.

Skrevet

Hos oss går det nå i:

 

- kyllingfilet surret med bacon og fyllt med kremost med hvitløk

- hjemmelaget foccacia

- hvitløksdressing (rømme/majones og hvitløk)

- salat med ruccula, cherrytomater, agurk, avocado, vannmelon og fetaost

 

Ellers er det godt med beef burgers (de ferske rå, eller lage selv), med frø-polarbrød med filadelfiaost og tomat/agurk, det blir helt nydelig.

Skrevet

Mariner kjøttet - da blir det saftig og mørt. Vi bruker de ferdig marinadene, som rødvin, allround og smokey honey. Grillet laks i folie er også populært her. Har råstekte poteter til, en god salat med oliven, fetaost, krutonger og nøtter. Mais blandet med kesam er et must til grillmat her i huset.

Skrevet

Couscous-salat!!

 

feks med tomat, paprika, sitron, koriander, basilikum, sjalottløk, chili, rødvinseddik, olje, salt og pepper. Perfekt til kylling feks :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...