*Kristin25Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒskrållan* Skrevet 2. juli 2009 #1 Skrevet 2. juli 2009 Vi gleder jo oss alltid sånn til grill sesongen begynner, men etter utallige dager med grilling og potetsalat er jeg allerede dritt lei!! Ønsker meg tips til deilig tilbehør eller retter å lage på grillen!!
Bella Swan Skrevet 2. juli 2009 #2 Skrevet 2. juli 2009 Jeg griller en del fisk. Kjempe godt med feks: Laks, torsk osv. Har til enten kokt potet og rømme eller pasta penne med litt pesto oppi. Også godt med gresk dressing eller aioli til kjøtt. Har alltid en god salat eller grønnsaker til.
erteposen + 4 Skrevet 2. juli 2009 #3 Skrevet 2. juli 2009 Fisk, kylling og grønnsakspyd er populært her. Grillet frukt som ananas er også godt. Vi lager gjerne en salsa som holder seg i kjøleskapet t.d en blanding av mango, paprika, chilli, sukker/salt/pepper og limejuice. Potetsalat lager vi sjelden, men en grønn salat blir jeg aldri lei av. Vi har en del kalde sauser i kjøleskapet som hoder seg, og så griller vi heller lettkokte nypoteter.
therehag Skrevet 2. juli 2009 #4 Skrevet 2. juli 2009 kryddret couscous er veldig godt til grillmat:)
Serenity Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Skrevet 2. juli 2009 #5 Skrevet 2. juli 2009 Kylling, tzatziki og en deilig salat *nam*
Mamma med to søte små Skrevet 2. juli 2009 #6 Skrevet 2. juli 2009 Båtpoteter er veldig godt til grillmat. Ellers kan du jo koke ris og lage feks bernaise saus. Maiskolber Lage til mais,løk,champingong (?),blomkål (egentlig de grønnsakene du liker) i folie med noen klatter med smør oppi og ost. Diverse grønne salater, der er det berre til å velge ut i fra hva du liker best. Spyd med grønnsaker,svin,kylling pølser etc. Diverse fiskeslag. Nuggets.
Blue Lady Skrevet 2. juli 2009 #7 Skrevet 2. juli 2009 * Gulrot, brokkoli, løk, chilli i folie med litt smør i. * Potet i båter med skall, dæsj pesto over og gni det inn i potetene. * Poteter i båter med skall med smør/olje, krydder, og urter. * Fetaost er et must i salaten! * Smørdampet mais i folie * Maiskolber, smør og salt på etterpå. Eller mariner de i melk, honning og salt.
♥ 2 prinsesser ♥ Skrevet 2. juli 2009 #8 Skrevet 2. juli 2009 Grønnsaker i folie! For tiden bruker vi: asparges, kål, reddik, paprika, bønnespirer, løk (gul, rød, purreløk eller vårløk). Har over litt olivenolje og bittelitt salt og pepper. Anderledes potetsalat: kokte poteter, rødløk og pinnekjerner blandes. Hell over balsamicoeddik.
annemor80 Skrevet 2. juli 2009 #9 Skrevet 2. juli 2009 Hos oss går det nå i: - kyllingfilet surret med bacon og fyllt med kremost med hvitløk - hjemmelaget foccacia - hvitløksdressing (rømme/majones og hvitløk) - salat med ruccula, cherrytomater, agurk, avocado, vannmelon og fetaost Ellers er det godt med beef burgers (de ferske rå, eller lage selv), med frø-polarbrød med filadelfiaost og tomat/agurk, det blir helt nydelig.
*Rutletutt* Skrevet 2. juli 2009 #10 Skrevet 2. juli 2009 Mariner kjøttet - da blir det saftig og mørt. Vi bruker de ferdig marinadene, som rødvin, allround og smokey honey. Grillet laks i folie er også populært her. Har råstekte poteter til, en god salat med oliven, fetaost, krutonger og nøtter. Mais blandet med kesam er et must til grillmat her i huset.
stjertløvetann Skrevet 2. juli 2009 #11 Skrevet 2. juli 2009 Couscous-salat!! feks med tomat, paprika, sitron, koriander, basilikum, sjalottløk, chili, rødvinseddik, olje, salt og pepper. Perfekt til kylling feks
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå