godteprinsessa Skrevet 30. juni 2009 #1 Skrevet 30. juni 2009 ..eller hjelper ikke dette? Koking er jo høyere temp. enn pasteurisering, men osten er jo tilført mugg som er i stand til å produsere toxiner. Og toxinene kan kansje være så varmestabile at de tåler kokingen? Og kan toksiner være farlig for barnet, eller er det bare bakterier? usikker, men har sååå lyst på tortellini med blåmuggostsaus
paper Skrevet 1. juli 2009 #2 Skrevet 1. juli 2009 Hei! Ja-det mener jeg du kan. Kan også spise spekeskinke om den får ligge et par døgn i fryseren først også..jeg fikk lyst på det.Men;når alt kom til alt smakte det ikke likevel,så droppet det... Du har ikke lyst på det nettopp fordi du vet du helst skal la være??,var litt sånn med meg og spekemat iallefall. Men;koker du den opp tror jeg ganske sikkert du er safe..!! God sommer-med eller uten blåmuggost!Klem
Guttemamma x 3 Skrevet 1. juli 2009 #3 Skrevet 1. juli 2009 Problemet med Blåmugg er Listeria og den dør ved oppvarming. En varm blåmuggostsaus skulle være trygg. http://matportalen.no/Matportalen/artikler/2004/3/skadelige_bakterier_og_parasitter
Betti spaghetti Skrevet 1. juli 2009 #4 Skrevet 1. juli 2009 ÅHHHH nå reddet du dagen min, og litt av ferien min!!! Skal til et sted hvor de har verdens beste biff med Gorgonzolasaus, og jeg hadde belaget meg på å droppe den i år. Men nå ser jeg jo at den trygt kan inntas, hurra!!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå