Gå til innhold

hvordan lager DU glasur til sjokkoladekake?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Trenger oppskrift og vet det finnes flere... Så kom med de! :o)

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg tar bare melis kanskje litt smør kokesjokolade og litt sterk kaffe :)

Skrevet

Glasur til sjokloadekake i langpanne:

 

Smelter ca 5-6 skeier med smør, har oppi så mye melis at det blir til en tjukk og ganske udelikat masse (lemper det meste av en melispakke oppi, men IKKE alt), har i en teskjei med vaniljesukker og etpar skeier med kakao (alt etter hvor mørk jeg vil ha glasuren). Ca 3 skeier med vann og 3 skeier med sterk kaffe som jeg pisker inn (først da blir glasuren glatt og pen....:). Har oppi mer melis om det trengs.

 

En veldig populær glasur dette her, får alltid skryt :)

 

 

Gjest Mylian&A.V+2til:-))
Skrevet

smør,melis, melk, nesquick:)

 

 

Skrevet

Denne får jeg ALLTID skryt for:

 

250 g margarin, smeltes

2-3 ts vaniljesukker

2-3 spiseskjeer kakao

2-3 spiseskjeer ferdig traktet kaffe

Melis(går omtrent en pakke)

 

Denne holder til en langpanne. Bare smelt smøret, la det avkjøle litt, ha oppi alt sammen og melis til slutt.

 

Skrevet

Jeg måler aldri når jeg lager glasur, så du må tilpasse den selv. :)

 

Ca. 2 ss smør + 100 - 200 gr. kokesjokolade som jeg smelter i vannbad, derretter blander jeg ut med ferdigtraktet kaffe (pleier å begynne med 2-3 ss) og så fyller jeg på med melis mens jeg rører. Fyll på med kaffe/melis til du får den konsistensen/mengden du trenger :)

Annonse

Skrevet

smelter 200 g mørk dronningsjokolade i fløte, kjempe enkelt og god. Blir en mørk glasur og kjempe fint å pynte med sølvkuler på :) oppskriften står bak på 200 g platene med dronningsjokolade.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...