Gå til innhold

Hva er dine 3 favoritter på et koldtbord?


Anbefalte innlegg

Skrevet

eggerøre, løkelaks og en god salat...og godt brød...

Skrevet

Laks+ eggerøre

spekemat+potetsalat

kalkun+waldorfsalat.

Skrevet

reker

eggerøre

div spekemat

Skrevet

kylling

roastbiff

eggerøre

Skrevet

Spekemat

Grønn salat (må være spennende med masse godt i)

Foccahia og aioli

Skrevet

Roastbiff, potetsalat, waldorf (med egnet kjøtt til)

Skrevet

waldorf, eggerøre og laks :)

Skrevet

eggerøre og spekemat

reker og (hvitløks)majones/aioli

grønnsaker/salat

 

og selvfølgelig må det være godt ekte smør! ååå, mmm...

Skrevet

Reker.

Salater: grønn salat, eggesalat, druesalat, waldorf, italiensk, potetsalat eller noe lignende.

Godt brød/rundstykker.

 

Men gleden med koldtbord er jo at det er mye mer enn 3 ting å velge mellom!

 

Skrevet

Ja, selvfølgelig skal det være mer enn 3 ting :) Men greit å se hva folk setter mest pris på også!

 

Waldorf og aioli hadde jeg rett og slett glemt på lista mi - ikke bra!

 

Takk alle sammen!! Flere?

Skrevet

Laks og eggerøre

Spekemat og potetsalat

karbonader

 

Skrevet

Vi hadde konfirmasjon med koldtbord for et par uker siden, det som blei først borte var ribbe, skinkesteik og eggerøre m/laks og lasagne.

 

 

Skrevet

* godt/ferskt fint brød og ekte setersmør. Eg er billig i koldtbordveien ;-D

* eggerøre

* kokte/ovnssteikte poteter m/olje og krydder

Skrevet

Laks

Eggerøre

En spennende salat med tilbehør som ulike dressinger og krutonger

Skrevet

roastbeef, spekemat og kyllingsalat.

Skrevet

Eggerøre

Hjemmelagede karbonadekaker dersom det er det/evt krydrede kjøttboller

Kylling

Skrevet

Masse gode forslag her ja :) keep´em coming :)

Skrevet

Roastbeef ... og enda litt mer roastbeef:D

Skrevet

Er ikke sååå begeistret for sånt gammeldags, norsk koldtbord, synes man kan ha mer spennende ting på en buffet enn karbonader og roastbiff. Litt mer tapas- eller meze-inspirert er mye morsommere. I så fall liker jeg krydrete kjøttboller, grillede scampi, hummus, cous-cous-salat.

 

På vanlig, traust koldtbord synes jeg gravlaks med sennepssaus er kjempegodt, og røkelaks hvis det er god kvalitet, men ikke sånn kjip røkelaks... Potetsalat hvis det ikke er av majones-typen.

Skrevet

Laks og eggerøre

Roastbiff

Potetsalat

Skrevet

kokt ørret, eggerøre

 

spekemat m/eggerøre

 

melon

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...