Dobbel Latte Skrevet 5. juni 2009 #1 Skrevet 5. juni 2009 Skal ut på en lunsj med jobb og har fått noen få alternative retter å velge mellom. De fleste er uaktuelle (roastbiff, spekemat...). Et alternativ er salat med chevre (som jeg er veldig glad i!). Ringte restauranten og spurte litt, og det viser seg at chevren ikke er pasteurisert. Den varmes imidlertid litt i stekepanne, slik at den er "lun". Har hørt at varmebehandlede oster er ok. Hva tror dere? Er dette nok varmebehandling til at det er "trygt" for gravide å spise det?
klarfornr2 Skrevet 6. juni 2009 #2 Skrevet 6. juni 2009 Vanskelig å si....tror nesten det må bli en vurderingssak det der. Jeg har spist FY-ost noen ganger i svangerskapet, delvis ubevisst. Det skal jo mye til for at akkurat den osten er farlig, men det er jo en sjanse man tar....spør jordmor?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå