*bubbs* Skrevet 30. mai 2009 #1 Skrevet 30. mai 2009 Vi har begynt å gi jenta av vår middag og jeg har ikke tenkt så mye på hva som er i den annet enn at det skal være lite salt. Mannen lager all middagen og jeg vet at han er flink til å bruke mye grønnsaker og alltid lager maten fra bunn. I dag mens vi spiste kom jeg plutselig på at han pleier å bruke rødvin i pastasausen og at jenta kanskje ikke burde få det. Mannen min parerte med at han har vin i nesten alt han lager, men at det får koke så lenge at det umulig kan være noe alkohol igjen i det. Ble litt usikker. Hva gjør dere? Jeg regner med at det ikke er noe alkohol i maten, men det er kanskje ikke så bra å la henne bli glad i "smaken av vin"?
MintCondition Skrevet 30. mai 2009 #2 Skrevet 30. mai 2009 Det er ikke noe alkohol igjen i den vinen, og "smaken av vin" er ikke farlig
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå