Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi har begynt å gi jenta av vår middag og jeg har ikke tenkt så mye på hva som er i den annet enn at det skal være lite salt. Mannen lager all middagen og jeg vet at han er flink til å bruke mye grønnsaker og alltid lager maten fra bunn. I dag mens vi spiste kom jeg plutselig på at han pleier å bruke rødvin i pastasausen og at jenta kanskje ikke burde få det. Mannen min parerte med at han har vin i nesten alt han lager, men at det får koke så lenge at det umulig kan være noe alkohol igjen i det.

 

Ble litt usikker. Hva gjør dere? Jeg regner med at det ikke er noe alkohol i maten, men det er kanskje ikke så bra å la henne bli glad i "smaken av vin"? :(

Skrevet

Det er ikke noe alkohol igjen i den vinen, og "smaken av vin" er ikke farlig :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...