Lykkeli & gla ♥ jentene mine ♥ Skrevet 27. mai 2009 #1 Skrevet 27. mai 2009 Her er det rapsolje for alle penga- fordi det er den absolutt sunneste oljen til bruk ved oppvarming/ steking=)
Gjest -<<- Skrevet 27. mai 2009 #3 Skrevet 27. mai 2009 Stort sett druekjerneolje. Usaltet smør til noen matvarer, og en hende gang olivenolje (da er det mer surring for smakssetting enn faktisk steking).
*Rutletutt* Skrevet 27. mai 2009 #4 Skrevet 27. mai 2009 Bruker rapsolje og olivenolje - kommer litt an på hva jeg skal steke;o)
Lykkeli & gla ♥ jentene mine ♥ Skrevet 27. mai 2009 Forfatter #5 Skrevet 27. mai 2009 hmm..men olivenoljen blir jo til mettet fett under steking..?
Mom2Two Skrevet 27. mai 2009 #6 Skrevet 27. mai 2009 Rapsolje, olivenolje eller meierismør. Alt etter hva jeg skal steke.
erteposen + 4 Skrevet 27. mai 2009 #7 Skrevet 27. mai 2009 Rapsolje til steking eller i en blanding med litt meierismør om det er noe spesielt som trenger smørsmaken, olivenolje til salater.
Gjest Skrevet 27. mai 2009 #8 Skrevet 27. mai 2009 Olivenolje hvis jeg bare skal surre noe på lav varme, ellers mest rapsolje og til enkelte retter må det være ekte smør :-D Men jeg steker generelt lite da.
*Rutletutt* Skrevet 27. mai 2009 #9 Skrevet 27. mai 2009 Bruker den vel strengt tatt ikke til steking, mer surring...eller hva jeg skal kalle det. Surring av grønnsaker ol.
Lykkeli & gla ♥ jentene mine ♥ Skrevet 27. mai 2009 Forfatter #11 Skrevet 27. mai 2009 Ja, ferske champingoner f.eks MÅ stekes i smør!!
cherry coke Skrevet 27. mai 2009 #12 Skrevet 27. mai 2009 Stort sett rapsolje og olovenolje. Men steker jeg biff bruker jeg kun ekte smør.
mam <3 Skrevet 27. mai 2009 #13 Skrevet 27. mai 2009 Bruker soyaolje, syns det er greit å ha stående for den bruker jeg når jeg baker også. Klarer ikke lukten av rapsolje! Men når jeg steker biffer er det kun melange som gjelder, der er jeg steinhard!
Ranveig R Skrevet 27. mai 2009 #14 Skrevet 27. mai 2009 Som regel rapsolje, men fiskebollar MÅ steikast i "skikkelig vare", brukar då flytande melange, innbiller meg at det er hakket bedre enn vanleg melange )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå