Morida70 Skrevet 16. mai 2009 #1 Skrevet 16. mai 2009 Jeg skal ha med en pai på frokost, og tenkte å steke den 15 min mindre i dag og steke den ferdig i morgen tidlig. Noen som har gjort det. Hvis jeg lager muffuns i dag. Hvordan oppbevare dem best mulig til i morgen (ikke i fryser)??
Molly Ringwald Skrevet 16. mai 2009 #2 Skrevet 16. mai 2009 Muuffinsene holder seg godt i plastpose til i morgen. Jeg ville ikke ha halvstekt paien. Men du kan forsteke paiskallet og sette det i kjøleskapet. Du kan mixe fyllet til paien og ha det kaldt i en boks i kjøleskapet og steke det i morgen tidlig. Da går det jo fort å mekke sammen paien.
Morida70 Skrevet 16. mai 2009 Forfatter #3 Skrevet 16. mai 2009 Så bra.Det skal jeg gjøre. Bør jeg ha paiskallet i kjøleskapet?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå