Gå til innhold

Kan jeg halvsteke en pai og muffins til i morgen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal ha med en pai på frokost, og tenkte å steke den 15 min mindre i dag og steke den ferdig i morgen tidlig. Noen som har gjort det.

Hvis jeg lager muffuns i dag. Hvordan oppbevare dem best mulig til i morgen (ikke i fryser)??

Fortsetter under...

Skrevet

Muuffinsene holder seg godt i plastpose til i morgen.

Jeg ville ikke ha halvstekt paien. Men du kan forsteke paiskallet og sette det i kjøleskapet. Du kan mixe fyllet til paien og ha det kaldt i en boks i kjøleskapet og steke det i morgen tidlig. Da går det jo fort å mekke sammen paien.

Skrevet

Så bra.Det skal jeg gjøre. Bør jeg ha paiskallet i kjøleskapet?

Skrevet

Ja, det ville jeg ha gjort.

Lykke til!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...